Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına krem sürmek

Rüyada ayağına krem sürmek

Rüyada ayağına krem sürmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına krem sürmek gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Rüyada ayaklarına krem sürmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına krem sürmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayağa krem sürmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına krem sürmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe krem sürmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada sırtına krem sürmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline krem sürmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, aile hayatlarını bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments