Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline dövme yaptırmak

Rüyada eline dövme yaptırmak

Rüyada eline dövme yaptırmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada elinde dövme görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada eline dövme yaptırmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele dövme yaptırmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, insanlara iyilik yapmaya, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arapça dövme görmek istediği oranda da eğleneceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına yorulur.

Rüyada elde dövme görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments