Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövmeli kadin görmek

Rüyada dövmeli kadin görmek

Rüyada dövmeli kadin görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerinin bozulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövmeli kadin gördüyseniz:

  • En doğru pozisyonu bulmanız gerekiyor veya sizin verebileceğiniz hizmetleri, servisi ya da sunabileceklerinizi tamamlayacak iş birliği veya ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada dövmeli kadin görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda dövme görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, güzelliklerle dolacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, derdin sona ereceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada mavi dövme görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı dövme görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments