Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne veya kiraz görmek

Rüyada vişne veya kiraz görmek

Rüyada vişne veya kiraz görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok sevineceğine, kısmetinin de açılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada vişne veya kiraz gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada vişne veya kiraz görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, üzüntülerin gideceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş veya yangın görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküz veya inek görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada şeytan veya cin görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, koltuğunun da yükseleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kime danışacağını bilemez olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments