Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik veya ayakkabı görmek

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin can derdine düşeceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük borçlar alınacağına, malın bereketinin artmasına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevilip sayılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada terlik veya ayakkabı gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, bedeninin de iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada cin veya ruh görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalettir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet eder.

Rüyada altın veya para görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada şeytan veya cin görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak fakirlikten kurtulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments