Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak tüylerini almak

Rüyada bacak tüylerini almak

Rüyada bacak tüylerini almak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüylerini almak gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada bacak tüyü görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada tüylü bacak görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta tüy görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek günahlarından tövbe etmeye, bir sebeple başka yollar aranacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz bacak görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bacaklarda tüy görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments