Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz bacak görmek

Rüyada tüysüz bacak görmek

Rüyada tüysüz bacak görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz bacak gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada bacak tüyü görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada bacak tüylerini almak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta tüy görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaktan tüy almak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalettir.

Rüyada tüylü bacak görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada bacak tüyü almak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada tüysüz bacak görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments