Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak tüyü almak

Rüyada bacak tüyü almak

Rüyada bacak tüyü almak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bacak tüyü almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini almak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Rüyada tüysüz bacak görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü bacak görmek çaresiz hallere düşeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarda tüy görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments