Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida takmak

Rüyada vida takmak

Rüyada vida takmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, aklına giren şeytana uyacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada vida takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Rüyada duvara vida takmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada vida takmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada vidalı diş görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hasret çekenlerin buluşacağına işaret eder.

Rüyada küpe vidası görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada vida görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada vida yemek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vida çakmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet eder.

Rüyada demir vida görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments