Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını şişmiş görmek

Rüyada bacağını şişmiş görmek

Rüyada bacağını şişmiş görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bacağını şişmiş gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Rüyada bacakta şişlik görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada bacağın şişmesini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek dara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada bacağını şiş görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işarettir.

Rüyada şiş bacak görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş bacak görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işarettir.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments