Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verileni almamak

Rüyada verileni almamak

Rüyada verileni almamak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Rüyada verileni almamak gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada verilen parayı almamak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada verilen yüzüğü almamak çok büyük bir aşk yaşanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen eti almamak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak iyiliklerden yüz çevirmeye, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen hediyeyi almamak sevilip sayılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada verilen selamı almamak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada verileni almamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, güçlükle elde edilecek başarı, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlatlık verildiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments