Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen eti almamak

Rüyada verilen eti almamak

Rüyada verilen eti almamak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çıkmaza gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada verilen eti almamak gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada verilen eti almamak olumlu değişiklikler yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada verileni almamak onunla mutlu bir hayat kuracağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada verilen hediyeyi almamak sorunlu bir dönemin başlayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada verilen parayı almamak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada verilen selamı almamak adından konuşulur olacağına, yatırımların heba olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına inanılır.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments