Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen hediyeyi almamak

Rüyada verilen hediyeyi almamak

Rüyada verilen hediyeyi almamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, doğru olanı seçeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi almamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada verilen hediyeyi almamak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen eti almamak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen selamı almamak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine işarettir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada verilen altını almamak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada verilen parayı almamak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada verileni almamak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada verilen hediyeyi almak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kafasının rahat edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments