Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlatlık verildiğini görmek

Rüyada evlatlık verildiğini görmek

Rüyada evlatlık verildiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Rüyada evlatlık verildiğini gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada evlatlık verildiğini görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada evlatlık verilmek manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada para verip almak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada selasının verildiğini görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Rüyada verilen parayı almak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük verildiğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bir yere taşınmaya tabir olunur.

Rüyada yemek verildiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada verileni almamak yaşamına renk geleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments