Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen altını almamak

Rüyada verilen altını almamak

Rüyada verilen altını almamak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada verilen altını almamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada verilen selamı almamak yaşamının yoluna gireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen yüzüğü almamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işarettir.

Rüyada verilen eti almamak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada verilen parayı almamak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verileni almamak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada verilen hediyeyi almamak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments