Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen yüzüğü almamak

Rüyada verilen yüzüğü almamak

Rüyada verilen yüzüğü almamak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına yorulur.

Rüyada verilen yüzüğü almamak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada verileni almamak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada verilen altını almamak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi almamak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen eti almamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen parayı almamak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işlerin rast gideceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet eder.

Rüyada verilen selamı almamak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzük verildiğini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments