Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen parayı almamak

Rüyada verilen parayı almamak

Rüyada verilen parayı almamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kendisini korumaya alacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin gönlünü alacağına tabir olunur.

Rüyada verilen parayı almamak gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Rüyada verilen parayı almamak sevinçli bir hayat süreceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada verilen selamı almamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, borçlarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Rüyada verilen hediyeyi almamak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada verileni almamak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada verilen eti almamak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kısmet alacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada para verip almak de elinin bollaşacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments