Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen selamı almamak

Rüyada verilen selamı almamak

Rüyada verilen selamı almamak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen selamı almamak gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Rüyada verilen selamı almamak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada verilen selamı almak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada verileni almamak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada verilen altını almamak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen yüzüğü almamak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Rüyada verilen parayı almamak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada verilen hediyeyi almamak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada verilen eti almamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments