Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen selamı almak

Rüyada verilen selamı almak

Rüyada verilen selamı almak sorunların çabucak halledileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen selamı almak gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Rüyada verilen selamı almamak günahkâr olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Rüyada verilen selamı almak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada verilen hediyeyi almak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalettir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzük verildiğini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada görev verilmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek zor durumların sona ereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments