Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen hediyeyi almak

Rüyada verilen hediyeyi almak

Rüyada verilen hediyeyi almak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada verilen hediyeyi almak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi almamak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Rüyada verilen hediyeyi almak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulur.

Rüyada para verip almak sevinçli haberlerin alınacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendini can verirken görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada kuzu verildiğini görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada verilen yüzüğü almamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi gücünün artacağına, borçlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzük verildiğini görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments