Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak okşamak

Rüyada bacak okşamak

Rüyada bacak okşamak afiyette olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada bacak okşamak gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada kadın bacağı okşamak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak okşamak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanağını okşamak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada eli okşamak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalçayı okşamak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu okşamak sıkıntıdan kurtulacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments