Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu okşamak

Rüyada kuzu okşamak

Rüyada kuzu okşamak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet eder.

Rüyada kuzu okşamak gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kuzu okşamak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin yanağını okşamak borçların hafifleyeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin başını okşamak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kedinin başını okşamak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, güzel günler için yaşayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek başı okşamak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments