Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada organ nakli görmek

Rüyada organ nakli görmek

Rüyada organ nakli görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Rüyada organ nakli gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Rüyada organ nakli görmek kötü düşmana, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada böbrek nakli olmak mal ve mülkün telafi edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada bacak nakli görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yüz nakli görmek bir beladan kurtulacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ilik nakli görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada mezar nakli görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karaciğer nakli görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp nakli görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments