Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp nakli görmek

Rüyada kalp nakli görmek

Rüyada kalp nakli görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp nakli gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada kalp nakli görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kalp nakli olmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada organ nakli görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak nakli görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek nakli olmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada göz nakli görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüz nakli görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada karaciğer nakli görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments