Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar nakli görmek

Rüyada mezar nakli görmek

Rüyada mezar nakli görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar nakli gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada mezar nakli görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada karaciğer nakli görmek insanlara küsüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bacak nakli görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada ilik nakli görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol nakli görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada göz nakli görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, dinç kalacağına inanılır.

Rüyada organ nakli görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hedeflere ulaşamayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz nakli olmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments