Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan fasulye toplamak

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulur.

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, istediği yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek kudreti ve cesareti bulacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ticaretin önünün açılacağına işarettir.

Rüyada fasulye toplamak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, onların başarıları ile övüneceğine inanılır.

Rüyada yeşil fasulye toplamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye toplamak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments