Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye toplamak

Rüyada fasulye toplamak

Rüyada fasulye toplamak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye toplamak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz fasulye toplamak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hem de para kaybettireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye toplamak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, para kazanmaya başlayacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye topladığını görmek bereketin geleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments