Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yeşil fasulye toplamak

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, onları rahat ettireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, esenlik içinde olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, karlı çıkacağına yorulur.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak huzursuz ve mutsuz olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye toplamak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments