Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, isabetli kararlar alacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye topladığını gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak kendisini daha rahat hissedeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret eder.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada fasulye topladığını görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments