Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye toplamak

Rüyada yeşil fasulye toplamak

Rüyada yeşil fasulye toplamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak ev taşımaya, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalettir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet eder.

Rüyada beyaz fasulye toplamak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kendini toparlayamayacağına, erken evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments