Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye toplamak

Rüyada kuru fasulye toplamak

Rüyada kuru fasulye toplamak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada kuru fasulye toplamak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments