Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye topladığını görmek

Rüyada taze fasulye topladığını görmek

Rüyada taze fasulye topladığını görmek sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye topladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, helal kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli taze fasulye görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işarettir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments