Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını kesmek

Rüyada bacağını kesmek

Rüyada bacağını kesmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Rüyada bebek bacağı kesmek büyük zararlar getireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada başkasının bacağını kesmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baltayla bacak kesmek işlerinin bozulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağını kesmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kol bacak kesmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işarettir.

Rüyada bacak kıllarını kesmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi bacağını kesmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments