Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak ellemek

Rüyada bacak ellemek

Rüyada bacak ellemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak ellemek gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada kadın bacağı ellemek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada bacak ellemek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağını ellemek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulur.

Rüyada kadına ellemek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek boku ellemek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına inanılır.

Rüyada erkek organını ellemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada birini ellemek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, günahların af olacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada güneşi ellemek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments