Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek boku ellemek

Rüyada inek boku ellemek

Rüyada inek boku ellemek her türlü başarıyı elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek boku ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada inek boku ellemek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu ellemek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Rüyada hayvan boku ellemek şansın ve kısmetin de açık olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada bokunu ellemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, canının kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada ineğin bokunu görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada inek bokuna gömülmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada inek bokuna basmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments