Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşi ellemek

Rüyada güneşi ellemek

Rüyada güneşi ellemek iç açıcı sözlere, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşi ellemek gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada güneşi ellemek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her gün daha fazla dolacağına delalet eder.

Rüyada balık ellemek evliliğinde mutlu olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa ellemek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak ellemek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada fareyi ellemek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak ellemek ekmek kapılarının kapanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsü ellemek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments