Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye dokunmak

Rüyada eski sevgiliye dokunmak

Rüyada eski sevgiliye dokunmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye dokunmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Rüyada eski bi sevgiliyi görmek küslükleri bitireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından kovalanmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments