Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine dokunmak

Rüyada ölmüş birine dokunmak

Rüyada ölmüş birine dokunmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, fikirlerinin çatışacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine dokunmak gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Rüyada göğse dokunmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek organına dokunmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak zenginlik elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Rüyada cenazeye dokunmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, başarılarının devamının geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurana dokunmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birisine dokunmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşe dokunmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments