Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercine dokunmak

Rüyada güvercine dokunmak

Rüyada güvercine dokunmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, mülkiyetinin de artacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada güvercine dokunmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada güvercine dokunmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük bir yenilgi alacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kalçaya dokunmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe duvarına dokunmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına tabir olunur.

Rüyada yanağına dokunmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ağına dokunmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışkıya dokunmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments