Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valinin elini öpmek

Rüyada valinin elini öpmek

Rüyada valinin elini öpmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada valinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada valinin elini öpmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yeni şeyler keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı olmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski valiyi görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada valiyi görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada vali olduğunu görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada valilik binası görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada eski vali görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, talihin yüzlerine güleceğine delalettir.

Rüyada kadın vali görmek para sahibi olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments