Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski valiyi görmek

Rüyada eski valiyi görmek

Rüyada eski valiyi görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, işinde en iyisi olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski valiyi gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Rüyada eski valiyi görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski vali görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada vali konağı görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vali olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada valinin elini öpmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kadın vali görmek nazara geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada valilik binası görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments