Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın vali görmek

Rüyada kadın vali görmek

Rüyada kadın vali görmek haneye nifak gireceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın vali gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada kadın vali görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, istediği evde oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada valinin eşini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada valilik binası görmek işinin gücünün rast gideceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada valinin elini öpmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada valiyle yemek yemek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada vali eşi görmek iyi ruh halinin bozulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada vali kaymakam görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bayan vali görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments