Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valiyi görmek

Rüyada valiyi görmek

Rüyada valiyi görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, yoğun stres altında kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada valiyi gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada vali kaymakam görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada valiyle konuşmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, eğlenceli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada valilik binası görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada vali görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vali eşi görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı olmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vali olduğunu görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet eder.

Rüyada vali arabası görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments