Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valilik binası görmek

Rüyada valilik binası görmek

Rüyada valilik binası görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, rahatının kaçacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada valilik binası gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada valilik binası görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vali arabası görmek geçim derdi yaşayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kadın vali görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işaret eder.

Rüyada valiyle yemek yemek tartışmalı bir işe girileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada valiyle konuşmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski vali görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada valiyle tokalaşmak eşi ile arasının açılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vali kaymakam görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments