Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç uzunluğu görmek

Rüyada saç uzunluğu görmek

Rüyada saç uzunluğu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada saç uzunluğu gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Rüyada saç uzunluğu görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada uzunluk ölçmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, içine fesat düşeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kesildiğini görmek kısmetlerinin bollaşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada ıslak saç kurutmak geçim sıkıntısı çekeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kırmızı boyatmak büyük aksilikler yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Rüyada aynada saçını düzeltmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kestirmiş görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçını ağarmış görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments