Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boyunu ölçmek

Rüyada başkasının boyunu ölçmek

Rüyada başkasının boyunu ölçmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada boyunu ölçmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada toprak ölçmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada buğday ölçmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada şeker ölçmek iş sahibi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Rüyada ev ölçmek engellerin ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada kilo ölçmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments