Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek büyük bir yenilgi alacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments