Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, o işi canlandıracağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara girmeniz olasıdır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments