Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments