Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, büyük zorluklar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ekmeksiz kalacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, gülen yüzünün solacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments